Filtrare produse

Oferte speciale

Branduri

Spirits

Bauturi spirtoase

Spirits  Se gasesc 244 produse.

Subcategorii

  • Vodka

    Originara din Europa de Est si distilata de regula din cereale, vodca este astazi una dintre cele mai versatile si populare bauturi spirtoase din lume. Consumata simpla sau in mix-uri, ea face parte din viata noastra cotidiana. Venim in intampinarea dorintelor dumneavoastra oferindu-va o varietate bogata din aceasta bautura.

  • Whisky

    Pentru multi, whisky-ul este precum o aventura, dincolo de a fi o simpla bautura. Fiind un distilat din cereale, depozitat apoi in butoaie de stejar si imbuteliat cu o tarie de minimum 40 de grade, termenul "whisky" cuprinde multe nuante, cum ar fi single malt, bourbon sau scotch, fiecare cu particularitatile si cu farmecul sau. Va invitam sa va bucurati de aceasta bautura nobila, oferindu-va o gama bogata de sortimente, pentru a caror calitate si originalitate garantam

  • Cognac & Brandy

    Brandy-ul este o bautura spirtoasa tare, obtinuta prin distilarea vinului si avand in general o tarie intre 35 si 60 de grade. Dintre varietatile sale, fara indoiala, cea mai renumita este cognac-ul denumit dupa regiunea viticola omonima din sudul Frantei. Coniacul este distilat de doua ori si invechit apoi, asemenea whisky-urilor pentru cel putin doi ani, in butoaie de stejar frantuzesc. Gradele oficiale de calitate ale acestei bauturi sunt: VS(Very Special) - ce are cel putin 2 ani, VSOP (Very Special Old Pale) - cel putin 4 ani si, in fine, XO (Extra Old) sau Napoleon - cel putin 6 ani. In Romania, distilatul de vin mai este cunoscut si sub numele de "vinars". 

  • Tequila

    Intrinsec asociata cu Mexicul, si mai ales cu statul Jalisco, tequila este o bautura spirtoasa obtinuta prin distilarea sucului fermentat a fructului de agava. Desi este un ingredient savuros in multe bauturi populare, ea este considerata si bautura perfecta pentru a fi consumata ca atare, iar pentru a beneficia de intreaga-i aroma, se va servi la temperatura camerei. Cinci categorii distincte de tequila sunt produse: Blanco, Oro, Reposado, Anejo si Extra Anejo.

  • Rom

    Intr-o definitie cat se poate de concisa, romul este o bautura alcoolica obtinuta prin distilarea zaharului din trestie fermentat sau a melasei, un produs secundar rezultat in procesul de fabricare al zaharului. Romul a fost pentru prima oara produs in secolul al XVII-lea, in Caraibe, cel mai probabil in insula Barbados. Aceasta bautura are o asociere faimoasa cu marinarii in general si cu piratii in mod special deoarece se consuma intotdeauna la bord, in baza unei ratii zilnice. In zilele noastre, intalnim trei tipuri principale de rom: White Label(alb, invhechit cel putin un an), Gold Label(auriu, pastrat in butoaie de stejar cel putin trei ani), Dark Label(cel mai inchis la culoare si cel mai aromat). De regula, taria este de 40 de grade, dar pot exista si romuri la care aceasta valoare sa urce pana la 75 de grade.

  • Gin

    Numele acestei bauturi vine de la denumirea franceza a ienuparului("genievre"), scurtata de englezi la astazi binecunoscutul "gin". Pentru prima oara produs in secolul al saptesprazecelea, in zilele noastre ginul este distilat in nenumarate tari, cea mai apreciata varietate a sa fiind London Dry Gin.

  • Lichior

    Lichiorurile, originare din Italia secolului al XIII-lea unde erau preparate de calugari, pe post de medicament, sunt bauturi alcoolice cu arome ce acopera un spectru foarte larg. Astfel, intalnim lichioruri cu aroma de fructe, ierburi, mirodenii, flori sau chiar whisky sau crema de lapte, toate fiind indulcite, fie cu zahar, fie cu alti indulcitori. Pot fi deopotriva bauturi-aperitiv sau bauturi-desert.

  • Bitter

    Folosit inital drept medicament, bitterul este o bautura deosebit de aromata, cu un gust amarui sau dulce-amarui, obtinut din plante(ierburi, radacini, fructe) infuzate in alcool. Astfel, alcoolul joaca rolul de solvent si conservant pentru extractele botanice. In prezent, functia de remediu a bitterului nu mai prezinta importanta deosebita, in schimb el este comercializat drept digestiv, fiind consumat ca atare sau cu gheata, dupa masa. De asemenea, tot mai populara devina utilizarea sa in cocktailuri, in special a varietatilor de bitter germane (Jagermesiter).

  • Vermut

    Vermutul este un vin fortifiat, cu o tarie intre 14.5 si 22 de grade, dar care mai contine si o complexa formula de ierburi, mirodenii sau seminte. Denumirea provine de la germanul Wermut ce desemneaza pelinul, unul dintre ingredientele folosite in obtinerea acestei bauturi. In versiunea moderna, vermutul a fost produs pentru prima oara in Torino, Italia, devenind apoi un ingredient indispensabil pentru multe cocktail-uri populare. Este disponibil in tipuri principale: dulce (rosu), respectiv sec(alb).

  • Bauturi traditionale...

    La fel cum ne mandrim cu bucatele noastre traditionale, in acelasi fel si bauturile traditionale romanesti sunt remarcabile si demne de lauda. Realizate prin metode perfectionate de-a lungul generatiilor, ele sunt acum parte a ceea cea ce ne individualizeaza ca popor. Fie ca este vorba despre tuica, rachiu, palinca sau slibovita, indiferent de regiunea din care provin, elementul comun al tuturor acestora este calitatea deosebita si ultilizarea exclusiva a ingredientelor naturale.

  • Alte spirtoase

    Din spectrul deosebit de larg al bauturilor spirtoase, pe langa categoriile foarte cunoscute precum whsiky-ul sau vodka, mai fac parte si bauturi nu la fel de populare printre consumatori, dar care, prin specificitatea lor, reusesc sa-l surprinda pe bautorul neavizat si sa-l satisfaca pe deplin pe cel care deja le cunoaste. De cele mai multe ori, aceste spirtoase au un caracter regional, fiind bauturi traditionale din diferite colturi de lume.

pe pagina
Arata 1 - 12 din 244 produse
Arata 1 - 12 din 244 produse