Vinuri

Produs de catre oamnei de mii de ani, vinul, in toate formele sale, este o bautura deosebit de agreabila, ideala pentru a fi servita zilnic si care in acelasi timp, se spune, aduce si beneficii sanatatii. Va invitam sa alegeti din nenumaratele tipuri de vin pe care vi le oferim, de la vinuri rosii la vinuri albe si de la vinuri linistite la spum...

Produs de catre oamnei de mii de ani, vinul, in toate formele sale, este o bautura deosebit de agreabila, ideala pentru a fi servita zilnic si care in acelasi timp, se spune, aduce si beneficii sanatatii. Va invitam sa alegeti din nenumaratele tipuri de vin pe care vi le oferim, de la vinuri rosii la vinuri albe si de la vinuri linistite la spumante.

Mai mult

Vinuri  Se gasesc 17 produse.

Subcategorii

 • Romanesti

  Romania este o importanta tara viticola, iar strugurii de vin ocupa peste 80% din intreaga suprafata culvitava cu vita de vie. Astfel, anual sunt produsi intre 6 si 7 milioane de hectolitri de vin anual, in care ponderea principala o detin vinurile albe. Calitatea acestora este datorata in mare masura conditiilor climatice si a solului, in special din zonele deluroase.

 • Import

  Provenite din podgorii renumite din intreaga lume, unele dintre ele deja devenite adevarate simboluri in randul consumatorilor, vinurile din aceasta categorie pot fi considerate un real mozaic de arome si gusturi. De la celebrele vinuri de Bordeaux, pana la nu mai putin valoroasele produse viticole din Toscana sau chiar din Lumea Noua, toate isi vor avea exponentii prezenti in aceaste pagini. 

 • Sampanie

  Sampania este in fapt un vin spumant produs din struguri cultivati in regiunea Champagne, din nord-estul Frantei, aflata la aproximativ 100 de kilometri de Paris. Majoritatea sampaniilor sunt obtinute dintr-un amestec din cel mult trei varietati de struguri, Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier fiind cele mai des intalnite. Pentru a-i oferi caracteristicile specifice, procesul de productie al acestei bauturi include, pe langa fermentarea primara, o fermentare secundara ce are loc in sticla si care este indusa artificial, prin adaugarea unei drojdii.

 • Spumant

  Nelipsite de la orice eveniment ce necesita a fi celebrat cum se cuvine, vinurile spumante pot fi la fel de bine consumate si ca aperitiv, inainte de masa, sau ca desert, la finele ei. Efervescenta lor este data de cantitatea semnificativa de dioxid de carbon continuta, aceasta fiind rezultatul exclusiv al fermentarii naturale survenite fie in rezervoare speciale(metoda Charmat), fie direct in sticle(metoda cunoscuta drept champenoise). In Romania, vinurile spumante se produc inca din prima jumatate a secolului al XIX-lea, producatorii autohtoni numarandu-se printre pionierii in domeniu.

 • Prosecco

  Prosecco-ul este un vin spumant produs in regiunea Veneto(Italia), din struguri preponderent din soiul Glera. Popularitatea deosebita a acestei bauturi incantatoare este partial datorata si pretului mult mai moderat decat cel al sampaniilor frantuzesti, rezultat al procesului de productie mai putin costisitor. O bautura foarte agreabila indiferent de anotimp, cu arome de fructe si o prospetime imaculata.

 • De Colectie

  Expresii precum "bun ca un vin vechi" ne sunt, cu siguranta, tuturor familiare. Este aproape fara echivoc faptul ca, multe vinuri ajung la maturitate numai dupa un numar de ani, timp in care trebuie pastrate in conditii optime. Vinurile din aceasta categorie au fost pastrate tocmai in astfel de conditii si au fost testate inainte de a va fi fost oferite spre vanzare.

Arata 1 - 17 din 17 produse
Arata 1 - 17 din 17 produse