Rom

Intr-o definitie cat se poate de concisa, romul este o bautura alcoolica obtinuta prin distilarea zaharului din trestie fermentat sau a melasei, un produs secundar rezultat in procesul de fabricare al zaharului. Romul a fost pentru prima oara produs in secolul al XVII-lea, in Caraibe, cel mai probabil in insula Barbados. Aceasta bautura are o as...

Intr-o definitie cat se poate de concisa, romul este o bautura alcoolica obtinuta prin distilarea zaharului din trestie fermentat sau a melasei, un produs secundar rezultat in procesul de fabricare al zaharului. Romul a fost pentru prima oara produs in secolul al XVII-lea, in Caraibe, cel mai probabil in insula Barbados. Aceasta bautura are o asociere faimoasa cu marinarii in general si cu piratii in mod special deoarece se consuma intotdeauna la bord, in baza unei ratii zilnice. In zilele noastre, intalnim trei tipuri principale de rom: White Label(alb, invhechit cel putin un an), Gold Label(auriu, pastrat in butoaie de stejar cel putin trei ani), Dark Label(cel mai inchis la culoare si cel mai aromat). De regula, taria este de 40 de grade, dar pot exista si romuri la care aceasta valoare sa urce pana la 75 de grade.

Mai mult

Rom  Se gasesc 24 produse.

pe pagina
Arata 1 - 12 din 24 produse
Arata 1 - 12 din 24 produse