Filtrare produse
Se încarcă...
Folosit inital drept medicament, bitterul este o bautura deosebit de aromata, cu un gust amarui sau dulce-amarui, obtinut din plante(ierburi, radacini, fructe) infuzate in alcool. Astfel, alcoolul joaca rolul de solvent si conservant pentru extractele botanice. In prezent, functia de remediu a bitterului nu mai prezinta importanta deosebita, in ...
Folosit inital drept medicament, bitterul este o bautura deosebit de aromata, cu un gust amarui sau dulce-amarui, obtinut din plante(ierburi, radacini, fructe) infuzate in alcool. Astfel, alcoolul joaca rolul de solvent si conservant pentru extractele botanice. In prezent, functia de remediu a bitterului nu mai prezinta importanta deosebita, in schimb el este comercializat drept digestiv, fiind consumat ca atare sau cu gheata, dupa masa. De asemenea, tot mai populara devina utilizarea sa in cocktailuri, in special a varietatilor de bitter germane (Jagermesiter).
Fiind cea mai cunoscuta bautura alcoolica a Germaniei, Jagermeister este un digestiv puternic alcoolizat, creat pe baza unei retete secrete vechi de peste 500 de ani. In compozitia sa se gasesc peste 50 de ierburi, fructe si alte condimente. Fiind cea mai cunoscuta bautura...
Zwack Unicum are o istorie indelungata, ce se intinde pe mai mult de doua decenii si reprezinta astazi un veridic motiv de mandrie pentru tara vecina noua, Ungaria. Produs in Budapesta de familia Zwack, Unicum, un lichior cu un gust amar si indraznet, contine o combinatie secreta de 40 de ierburi si mirodenii si poate fi servit atat ca aperitiv, cat si ca... Zwack Unicum are o istorie...
Unicum Szilva este un cea mai nou membru al gamei Unicum de la Zwack, fiind lansat in anul 2012. Este un lichior amarui produs prin macerarea prunelor in butoaie de stejar continand Zwack Unicum original, fara zahar adaugat. Asadar, si el contine in compozitia sa un amestec de peste 40 de plante si mirodenii si evidentiindu-se printr-un gust amarui,... Unicum Szilva este un cea mai nou...
Un aperitiv obtinut in proportie de 75% din vin rosu(soiurile Cabernet Sauvignon si Pinot Noir) caruia ii sun adaugate extracte naturale de gentiala si cirese amare ca apoi sa fie lasat la maturare. Se distinge printr-un gust specific, dulceag, de cirese amarui, echilibrat de o aciditate potrivita. Se recomanda a fi servit rece, la o temperatura intre 3... Un aperitiv obtinut in proportie de...
Becherovka este o bautura alcoolica traditionala din Cehia, produsa pastrand neschimbata reteta si procesul de peste 200 de ani, in binecunoscutul oras-statiune Karlovy Vary. Contine un mix de plante si condimente, unele culese din imprejurimile orasului, altele aduse de peste mari, componenta exacta a acestuia fiind pastrata secreta. Se consuma ca... Becherovka este o bautura alcoolica...
Schwartzhog este comercializat drept fiind un "krauterlikor", un digestiv pe baza de plante. Este o bautra cu o bogata traditie, produsa in Germania de catre compania Hardenberg Wilthen AG. Prezinta o textura fina, cu accente ierboase si o aroma placuta de coja de citrice uscata. Un rival foarte serios pentru deja faimosul Jagermeister. Schwartzhog este comercializat drept...