Livrare

Intelegem ca o livrare rapida si sigura a produselor comandate este importanta pentru clientii nostri. In acest context, echipa bauturaonline.ro va procesa cu promptitudine comenzile dumneavoastra, pentru a va putea bucura de produsele comandate intr-un termen cat mai scurt.

Astfel, pentru comenzile plasate pana la ora 14:00 de luni pana vineri, produsele vor fi expediate in aceeasi zi, urmand ca intr-un termen de maximum 24 de ore sa va fie livrate la adresa aleasa de dumneavoastra.

Pentru comenzile plasate in zilele de sambata si duminica, expedierea va avea loc in ziua de luni, livrarea uramand sa aiba loc in ziua urmatoare.

In vederea expedierii, produsele vor fi ambalate in mod corespunzator pentru a nu suferi deteriorari pe perioada transportului.

In municipiul Galati si in imprejurimi(pana la 15 kilometri in exteriorul municipiului), livrarile se executa prin personalul propriu, costul aferent acestui serviciu fiind de 15 RON.

In restul tarii, expedierea comenzilor se va realiza folosind serviciile de curierat rapid ale Urgent-Cargus si DPD, la tariful fix de 25 RON.

Pentru comenzile mai mari sau egale de 300 RON, livrarea se va face in mod gratuit, neimplicand nici un cost suplimentar din partea dumneavoastra.

Nota: pentru produsele expediate in afara ariei de acoperire a celor doua firme de curierat, pot aparea costuri de transport suplimentare, despre care veti fi anuntati telefonic, dupa plasarea comenzii.